نوشته شده توسط : ادمین


برای هر خودرو، شستشوی قطعات مختلف آن امری ضروری است که بهتر است بدانیم چطور آن را انجام دهیم و آلودگی های آن را پاک سازی کنیم.

در واقع بسیاری از افراد، مدت زمان زیادی را در طول روز در خودرو خود سپری می‌کنند. بنابراین همان طور که به نظافت منزل خود اهمیت می دهید بهتر است به نظافت خودرو خود نیز اهمیت بدهید.

همچنین از چکاب فنی و رسیدگی ماهیانه آن غافل نشوید. اگر شما با گریس سر و کار داشته باشید متوجه می شوید که گرد و خاک را جذب می کند و مانع عملکرد صحیح قطعه می شود.

قطعه شویی با کارواش بخار و نانو بخار  یکی از بهترین روش های شستشو خودرو می باشد.
استفاده از مواد شوینده

در ابتدا توصیه می کنیم که: هرگز از صابون، مایع ظرفشویی، مایع شیشه پاک کن و … برای شستن بدنه ماشین خود استفاده نکنید!

زیرا در فرمول ساخت این مواد، بدنه ماشین پیش بینی نشده است. در نتیجه شما با استفاده از این مواد روی بدنه، ممکن است که لایه موم محافظ روی بدنه ماشین را پاک نموده و این خود باعث می شود که ماشین شما زودتر دچار خط و خش شود.

پیشنهاد می کنیم از مواد شوینده مخصوص و استاندارد استفاده کنید. شوینده های نانو یکی از بهترین ها برای شستشو خودرو می باشد.


انواع مختلف دستگاه موتور شویی خودرو



روش های مختلفی برای شستشو خودرو وجود دارد از جمله دستگاه قطعه شویی به روش دستی، قطعه شویی با واترجت، قطعه شویی با کارواش بخار و قطعه شویی با دستگاه قطعه شوی

در ادامه با این روش ها آشنا می شوید.
شستشوی قطعات خودرو به روش سنتی

قطعه شویی به روش سنتی با استفاده از انواع فرچه ها انجام می شود که برای تکمیل شستشو از مکمل گازوئیلی استفاده می شود.

استفاده از فرچه برای شستشو باعث خط و خش بدنه خودرو می شود. ضمن این که برخورد گازوئیل با قسمت های الکتریکی خودرو باعث آسیب و از کار افتادن آن می شود.


شستشوی قطعات خودرو با کارواش واترجت

در روش قطعه شویی با واترجت، قطعات توسط اسپری آب داغ  با فشار بالا شسته می شود. در واقع ضربه ای که در اثر فشار وارد می شود، باعث تمیزی قطعه می گردد. ماده شستشو واترجت معمولا از نوع قلیایی است.

معمولا استفاده از مواد شوینده استاندارد خودرو، امکان شستشوی آسان را فراهم می کند، مراحل چرخه شستشو را به حداقل می رساند و باعث صرفه جویی در مصرف آب، وقت و انرژی می شود.

در روش شستشوی واترجت شکل و ترتیب نازل ها و مقدار پاشش تاثیر بسیاری در تمیز کردن خودرو دارد.

هرچه فشار بیشتر باشد بهتر است اما باید به صورت چرخشی باشد تا به قطعات خودرو آسیب وارد نشود.
روش های قطعه شویی خودرو - قطعه شویی با واترجت
شستشوی قطعات خودرو  با دستگاه قطعه شویی

دستگاه قطعه شویی با روش های دقیق، قطعات خودرو را تمیز می کند. تسمه، بلبرینگ، کلاچ، قطعات در مانند دستگیره، لاستیک دور در و همچنین مهره‌ها و پیچ‌ها می‌تواند با استفاده از این دستگاه‌ها شسته شوند.

البته دستگاه قطعه شویی بیشتر در کارخانجات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه قطعه شوی دارای یک محفظه دایره ای شکل می باشد که قطعات درون آن قرار می گیرد و با چرخش قسمت های دایره ای شکل و همزمان پاشش آب گرم و سرد باعث شستشو قطعه می شود و در نهایت برای از بین بردن نم قطعه از دستگاه خشک کن تعبیه شده در دستگاه استفاده می شود.

هزینه قطعه شوی صنعتی بسیار بالا است.

شستشوی وسایل و قطعه شویی با کارواش بخار و نانو بخار، جایگزین مناسبی برای این روش است ضمن اینکه بیشتر افراد به آن دسترسی دارند.
یکی از روش های قطعه شویی خودرو با دستگاه قطعه شوی صنعتی

ویژگی های دستگاه قطعه شور

دستگاه های قطعه شویی یکی از دستگاه های صنعتی، نظافتی می باشند که در زمینه شست و شو و نظافت قطعات داخلی خودرو مورد استفاده قرار می گیرند.
دستگاه های قطعه شویی قطعات موتور اتومبیل های دیزلی، بنزینی و همچنین قطعات آلومینیومی و چدن را در مدت زمان کمی تمیز می نمایند.
در ساخت دستگاه های قطعه شویی  و جهت صرفه جویی در مصرف آب از مخزن آب استفاده می نمایند که به صورت مکرر از این آب استفاده به عمل می آید.
از مزیت های شست وشوی قطعات توسط دستگاه های قطعه شویی می توان به موارد زیر اشاره نمود.
آسیب نرساندن به قطعات هنگام شست وشو
نیاز نداشتن به نیروی انسانی برای تمیز کردن قطعات
حداقل آلودگی محیطی
امکان شست وشوی تمام قسمت های موجود در سطح قطعه
ایمنی بالا و عدم نیاز به آموزش و دوره خاص برای راه انداری دستگاه
استفاده بهینه از مواد شویند و مصرف انرژی
قیمت مناسب دستگاه  نسبت به عملکرد آن



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 12 آذر 1401 | نظرات ()